Service

FÖR EN SÄKRARE DRIFT AV PUMPSYSTEM

Vill du slippa krångel med plötsliga driftavbrott i din verksamhet? Upptäcks inte en driftstörning i tid kommer de eventuella skadorna kosta mycket mer än det ursprungliga problemet. Med våra serviceavtal får du en säkrare drift i alla dina pumpsystem och slipper således ovälkomna överraskningar. Ofta behövs det inte mycket mer än ett oljebyte, funktionskontroll eller en rengöring för att förlänga livslängden på din anläggning.

Service

Företag som har serviceavtal med oss prioriteras och får en snabbare service. Oavsett pumpfabrikat eller vilken slags produktion du har så erbjuder vi en servicelösning som är skräddarsydd efter just dina önskemål och förutsättningar. Tecknar du ett avtal med oss för regelbunden översyn av din anläggning så tar vi hand om det.

Olika anläggningar har olika behov. Med vår breda yrkeserfarenhet och det faktum att vi kontinuerligt uppdaterar oss om den senaste pumptekniken, kan vi säkra din drift så att du kan lägga din tid på annat. Behöver din pump en reservdel? Vi utför service med originaldelar direkt från leverantören, vilket innebär att din pump eller maskin fortsätter att fungera precis så bra som den är byggd för.

Skulle din pump haverera eller plötsligt sluta fungera utan anledning så är vi snabbt på plats med välutrustade servicebilar! Vi har stor erfarenhet av problemlösning och reparationer, och utför pumpservice på alla fabrikat och applikationer som finns på marknaden. Tack vare väl inarbetade rutiner vid reparation kan vi snabbt och säkert se till att din driftanläggning kommer igång igen.

Underhållet utför vi på plats hos dig, eller i vår auktoriserade verkstad i Askim. Verkstaden är utrustad med de specialverktyg, maskiner och lyftdon som krävs för att utföra fackmannamässiga pumpreparationer. Vi har dessutom servicebilar för lättare VVS-service, elarbete,fordon som innehåller större verktygs- och reservdelsförråd. På så sätt är vi förberedda till 100 % för vilka haverier som än möter oss.

Självklart kan du som kund komma till oss och lämna in din pump för service direkt till verkstadspersonalen. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att säkerställa att din pumpanläggning fungerar prickfritt? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss på

031-28 75 57
info@askimspump.se